MESAČNÉ AKCIE! KAŽDÝ MESIAC INÉ PRODUKTY ZA ZVÝHODNENÉ CENY.

Polar G séria chladená šalátová 390L

Kód: 01_G605
Značka: Polar
€1 965,70 €1 638,08 bez DPH
Skladom (>5 ks)
Praktický pracovný stôl, ideálny na prípravu pizze, šalátov, sendvičov a mnoho ďalšieho. Vybavená nerezovou pracovnou doskou, priestorom na nádobu GN s nerezovým výklopným vekom na ochranu obsahu a chladenými úložnými priestormi pod pracovnou doskou. Plne automatický ovládač s digitálnym displejom. Nastaviteľné odmrazovanie s časovým intervalom. Nutné včasné manuálne odmrazovanie. Bez CFC.

Detailné informácie

Podrobný popis

Praktický pracovný stôl, ideálny na prípravu pizze, šalátov, sendvičov a mnoho ďalšieho. Vybavená nerezovou pracovnou doskou, priestorom na nádobu GN s nerezovým výklopným vekom na ochranu obsahu a chladenými úložnými priestormi pod pracovnou doskou. Plne automatický ovládač s digitálnym displejom. Nastaviteľné odmrazovanie s časovým intervalom. Nutné včasné manuálne odmrazovanie. Bez CFC.

Nehrdzavejúca oceľ. Vhodné pre GN. 3 dvere.

  • kapacita: 8x Nádoba GN 1/4
  • rozmery: 101 (v) x 137 (š) x 70 (h) cm
  • zástrška namontovaná: Áno
  • izolácia: 3,5 cm
  • chladivo: R600a
  • rozsah teplôt: +2°C až +8°C
  • napätie: 230 V
  • hmoťnosť: 120 kg
  • 3 pevné, nastaviteľné police a 3 chrániče podlahy
  • Ľahko čistiteľná konštrukcia
  • Presné, užívateľsky príjemné ovládanie teploty s displejom
  • Pevné dvere s ľahko uchopiteľnými rukoväťami
  • Automatické odmrazovanie pre maximálnu účinnosť a výkon
  • Ventilované chladenie pre rýchlu obnovu teploty
  • Rozmery nosného nosníka 267 x 18mm
  • GN kontajnery dostupné samostatne
  • Vhodné pre okolitú teplotu 10-32°C
  • farba: Strieborná
  • hĺbka: 700
  • výška: 1010
  • šírka: 1370
  • max. okolitá teplota: 32 °C
  • hrúbka izolácie: 35 mm
  • spotreba energie: 230 W
  • spôsob napájania/druh paliva: Zástrčka
  • GN veľkosť: GN 1/4
  • farba: Nehrdzavejúca oceľ
  • vyžaduje paletovú prepravu: áno

Dodatočné parametre

Kategória: Chladiace & mraziace stoly
Značka: Polar

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: