Polar G-series chladený pracovný stôl na šalát/pizzu so žulovou pracovnou doskou 368L
Kód: 01_CN402Podrobný popis
Chladiaci pracovný stôl so žulovou pracovnou doskou a chladiacim skladom v gastro veľkosti. Plne automatický ovládač s digitálnym displejom a odmrazovaním mimo cyklu.
280W | Pracovná doska žula | R600a
- kapacita: 368 l
- rozmery: 102,1 (v) x 140 (š) x 70 (h) cm
- materiál: Nehrdzavejúca oceľ
- zástrška namontovaná: Áno
- izolácia: 3,5 cm
- chladivo: R600a
- rozsah teplôt: +2°C až +8°C
- napätie: 230 V
- hmoťnosť: 170 kg
- Užívateľsky prívetivé ovládanie s digitálnym displejom
- Ľahko čistiteľná konštrukcia
- Užívateľsky prívetivé digitálne ovládanie s displejom
- Vrátane 3 nastaviteľných políc a 3 chráničov podlahy
- Výkonné ventilované chladenie pre rýchlu obnovu teploty
- Automatické odmrazovanie pre maximálnu účinnosť a výkon
- Upozornenie: Pre optimálnu prevádzku je potrebné kondenzátor vyčistiť aspoň 4-krát ročne
- Vhodné pre okolitú teplotu od 5 do 32 °C
- Tento spotrebič používajte v rámci špecifikovaného teplotného rozsahu, aby ste predišli poškodeniu alebo vyschnutiu
- Kľučky dverí, pánty dverí, kľučky, kľučky a kľúče, tesnenia dverí, periférne podnosy, koše a stojany na skladovanie, v závislosti od spotrebiča, musia byť k dispozícii koncovým používateľom aj profesionálnym používateľom najmenej osem rokov po poslednom zariadení z model bol uvedený na trh.V tomto období bude sprístupnený širší výber dielov aj profesionálnym užívateľom.
- farba: Strieborná
- hĺbka: 700
- výška: 1021
- materiál: Nehrdzavejúca oceľ
- primárny materiál: Nehrdzavejúca oceľ
- šírka: 1400
- denná spotreba energie: 2,96 kWh/24h
- ročná spotreba energie: 1080 kWh/rok
- index energetickej účinnosti: 44.4
- max. okolitá teplota: 32 °C
- hrúbka izolácie: 35 mm
- spotreba energie: 280 W
- energetická trieda: c
- spôsob napájania/druh paliva: Zástrčka
- GN veľkosť: GN 1/1
- farba: Nehrdzavejúca oceľ
- vyžaduje paletovú prepravu: áno
Dodatočné parametre
Kategória: | Chladiace & mraziace stoly |
---|---|
Značka: | Polar |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár